Athena Institute

English

Adatvédelmi nyilatkozat

Tájékoztatjuk honlapunk látogatóit, hogy személyes adataikat az alábbiak szerint kezeljük.

Honlapunk kizárólagos adatkezelője az Athena Intézet, mely a honlap üzemeltetéséhez adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Az adatkezelő az automatikus adatkezelés során kizárólag a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat kezeli, amire a hatályos magyar jogszabályok* feljogosítják: a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, a felhasználó IP címe, illetve – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer adatai. A látogatóink szokásait követő eszközöket, megoldásokat (pl.: a honlap látogatása után is a látogató számítógépén maradó, vagy harmadik fél által elhelyezett cookie, webpoloska) nem alkalmazunk.

A fent felsorolt adatok kezelésének célja kizárólag a szolgáltatás technikai biztosítása. Az adatokból a rendszer statisztikai adatokat generál. Az Athena Intézet más célra az adatokat nem használja fel, azokat másnak nem továbbítja, mással nem osztja meg. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férnek hozzá.

Az Athena Intézet a felhasználók által a honlapon megadott személyes adatokat csak és kizárólag a kapcsolattartás céljára használja fel, azokat másnak nem továbbítja, mással nem osztja meg. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férnek hozzá.

Az Athena Intézet honlapjáról elérhető további honlapok adatkezeléséről az azokon nyilvánosságra hozott, különálló adatvédelmi nyilatkozatok szólnak.

Észrevételével, esetleges panaszával az Athena Intézethez fordulhat; jogorvoslati igényét az adatvédelmi biztosnál** vagy polgári bíróságon érvényesítheti. További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal, kérdéseinek megválaszolásában készséggel állunk rendelkezésére.

*2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről; 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

**Adatvédelmi Biztos Irodája, 1051 Budapest, Nádor u. 22., adatved@obh.hu